Au pus-o sa se dezbace, dupa care i-au facut praf tinuta: "Este mizerabil ce porti, este un sacou de chelnar! "Esti ca intr-un fil erotic difuzat la bulgari" Raluca Badulescu, extrem de dezamagita de Ayda: "Rochia este doi lei, atroca!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:40

Ayda a vrut sa isi astepte iubitul intr-o tinuta extrem de sexy, insa pana la el, a pasit in fata juratilor "Bravo, ai stil!" care i-au desfiintat intregul outfit.

Raluca Badulescu a pus-o pe Ayda sa isi dea sacoul jos, poate pe sub el gaseste ceva interesant, insa nu a avut noroc, caci a fost extrem de dezamagita. Juratul i-a spus verde in fata ca rochia este foarte urata.

La fel si Iulia Albu, care intaratata de Razvan Ciobanu, i-a adus cele mai groaznice atribute, de la mizerabil, atroce, sinistra, odioasa pana la sacou de chelnar.

Fashion editorul s-a legat si de parul Aydei si i-a spus ca avandu-l cret nu inseamna ca nu trebuie aranjat. "Trebuie sa il asezi, sa nu ii strici ondulele. Trebuia sa ti-l usuci intr-un anumit fel. Arati ca un afis Igiena."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: