Silvia ameninta ca abandoneaza emisiunea! "Sa ramana cine vrea, eu ma ridic! La cati bani a cheltuit mama cu mine, nu mi-e greu sa dau inca 25.000!" De la ce zvon a pornit totul

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:41

Intr-o inregistrare surprinsa in culise, inaintea emisiunii de miercuri, Silvia a vorbit deschis despre zvonurile privind regizarea rezultatului emisiunii.

Vorbind despre asteptarile privind emisiunea, Silvia a marturisit ca se asteapta ca in finala sa ramana trei concurente: ea, Cristina Mihaela si Andreea.

"Cand am simtit ca emisiunea asta este un blat, sare in aer! Fara caterinca, sare in aer! La televizor se intampla tot felul de circuri! Eu am incredere in emisiune, daca, cumva, simt ca emisiunea in care eu sunt la televizor e un fake eu am plecat din emisiune",

a spus Silvia, infierbantata de discutie.

"La cati bani a cheltuit mama cu mine, miliarde in Bucurestiul asta, nu mi-e greu sa mai dau 25.000. Daca e prosteala pe fata, ma retrag in glorie!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Vezi mai jos ce a declarat Silvia in timpul iesirii nervoase din culise:

 

Taguri: