Alina a plecat cinci ani de acasa si cand s-a intors si-a gasit iubitul in fata altarului cu o pustoiaca de 19 ani! Cum a reactionat cand a vazut totul

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:42

Alina, femeie fatala si puternica nu s-a lasat cand si-a vazut iubitul in fata altarului pe punctul de a se casatori cu o "pitipoanca", dupa cum chiar ea spune.

Concurenta a reusit in cele din urma sa isi recastige iubitul printr-o metoda cat se poate de materiala.I-a promis tinerete vesnica printr-o potiune pe care a cumparat-o de la o echipa de cercetatori britanici. Bineinteles ca totul a fost cu un pret exorbitant si totul din banii iubitului.

Tanara de 19 ani care urma sa ii devina sotie, cand a auzit ca e lefter, l-a parasit pe loc. Astfel, Alina a reusit sa isi tina iubitul aproape cu ceea ce el si-a dorit: tinerete vesnica.

Juratii Bravo, ai stil! au ramas blocati cand au vazut-o pe Alina, insa nu datorita tinutei! Razvan Ciobanu, in razboi cu Raluca Badulescu: "Tu nu ai adormit ascultand-o?"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Alina a surprins juratii "Bravo, ai stil!" cu look-ul sau spectaculos. Invitata Galei, Ana-Maria Prodan, a fost si ea placut surprinsa de faptul ca Alina a aparut bruneta si de asemenea, a apreciat si rochia.

Raluca Badulescu a fost singura care i-a apreciat atat momentul cat si aparitia, de la par pana la rochie. In schimb, Maurice Munteanu, Iulia Albu si Razvan Ciobanu nu prea au gustat momentul artisitic oferit de Alina.

Cei trei au spus ca au cam adormit in timpul scentei si au sfatuit-o sa ramana cu dansul si sa nu se apuce vreodata de actorie. Cu toate acestea, notele pentru Alina, au fost foarte mari.

 

Taguri: