Iulia Albu si Silvia, o noua disputa! Fashion editorul a acuzat-o pe concurenta ca a copiat o tinuta cu care Cristina Mihaela a venit intr-o alta Gala: Inceteaza cu discursul ca esti prea slaba si nu ai bani cand tu ai numai cu Prada, Chanel, Galiano...!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:42

Cu ochiul bine format, Iulia Albu a sesizat o asemanare mult prea izbitoare intre tinuta Silviei din aceasta Gala si cea a Cristinei Mihaela dintr-o alta editie.

Fashion editorul a apreciat, in schimb, ceea ce a purtat Silvia pe cap, insa nu a putut sa treaca peste faptul ca tinuta ei seamana cu cea a Cristinei Mihaela:

"Imi place ce ai pe cap, insa aici nu este un concurs de costumatie. Este o chestiune de stil personal. Nu spun ca tinuta nu este bine compusa, ai un centru de greutate, imi plac sandalele foarte mult.

 As vrea sa te rog sa incetezi cu discursul eu sunt prea slaba ca nu e cazul. Tu nu mananci. Si cu discursul ca n-am bani. Sa nu ne plangem de mila.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Uita-te la saraca Andreea, nu a avut bani sa isi ia decat salopeta aia odioasa. Stii ca atunci cand a fost cazul, te-am laudat, dar acum nu este cazul si nu te pot puncta cu o nota maxima!"

 

Taguri: