Raluca Badulescu a ramas cu gura cascata la momentul Roxanei: "M-ai lasat ca la dentist!" Razvan Ciobanu, uimit si el: "Faza cu bicicleta mi-a rupt inima din piept!" Povestea si tinuta concurentei, i-au naucit pe juratii "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:42

Daca pana acum ii criticau aspru fiecare aparitie ca nu vedeau un strop de feminitate, acum Raluca Badulescu si Razvan Ciobanu au fost uimiti, insa, in sensul bun, de look-ul Roxanei din Gala.

Toti juratii "Bravo, ai stil!" au fost uimiti de creativitatea Roxanei din Gala. Faptul ca i-a distrus rotile de la bicicleta fostului iubit si le-a atasat pe palarie, provocandu-i barbatului o durere enorma si intreaga compozitie stilistica i-au adus Roxanei numai note mari chiar si din partea Ralucai Badulescu si a lui Razvan Ciobanu care au fost placut impresionati de sceneta si de felul cum s-a prezentat. Iulia Albu a fost atat de incantata de aparitia concurentei incat i-a dat nota maxima.

Razvan Ciobanu, in schimb, i-a sugerat Roxanei ca ar fi pus un top transparent pe sub sacou si ar fi mai adus un element in plus tinutei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: