Patricia si-a tras amant si se duce imbracata all red sa se intalneasca cu el! Raluca Badulescu, uimita de comportamentul ei din culise: "Calca-le, nene, in picioare, daca te simti umilita. Te invat sa ii dai o dreapta cu stil", a fost sfatul lui Maurice

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:42

Membrii juriului au fost uimiti de discursul coerent si aplicat al Patriciei in culise vis-a-vis de atitudinea Ioanei si au incurajat-o sa faca ce simte.

"Eu am avut o viziune. Cred ca i s-a parut ca a fost atat de fumusitica in Gala ca a crezut ca telespectatorii au deocheat-o si si-a zis: Taci, ca vin in rosu sa nu ma mai deoache. Sigur ca remarc o imbunatatire, dar vreau mai mult, a spus Maurice Munteanu.

Iulia Albu a fost incantata ca Patricia poarte rosu, insa ar fi putut sa mixeze mai mult.

Impletiturile rusesti sunt depasite, nu in acest mod. In ciuda faptului ca i-a placut ca poarta rosu, nu i-a dat niciun "Bravo, ai stil!". Doar Raluca Badulescu a fost induiosata de atitudinea si tinuta Patriciei si i-a dat un vot pozitiv.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: