Iulia Albu: "Nu voi comenta acele x-uri de pe sani ca inteleg ca sunt puse acolo doar pentru ca..." Ce au spus juratii despre tinuta concurentei!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:44

Parerea unanima a juratilor a fost ca tinuta din aceasta editie a Cristinei Mihaea a fost una reusita chiar mai multe rivale au considerat ca este una controversata din cauza x-urile de pe sani.

"Imi place ca centura este aurie. Este contrapunctul necesar. Nu stiu daca ma entuziasmeaza foarte tare bratarile pentru ca as fi vazut bratari pe ambele maini si mai putine panglici sau deloc. Nu e gresit sa accesorizezi opulent. Eu incurajez. Foarte bine gasiti pantofii. Eu nu voi comenta x-urile pentru ca sunt puse doar pentru ca suntem pozitionati la aceasta ora, a spus Iulia Albu.

Maurice Munteanu a dezvaluit ca adora combinatia dintre catifea si tulle si nu il deranjeaza x-urile pentru ca femeile trebuie sa fie niste feministe si sustin miscarea "free the nipple."

"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Imi plac accesoriile aurii, asta se stie ca nu sunt de ajuns niciodata. Cureaua imi place enorm. "You are a lady", ai atitudinea potrivita pentru aceasta tinuta, a spus si Raluca Badulescu.

 

Taguri: