Juratii au refuzat sa comenteze tinuta Cristinei Mihaela. Iulia Albu a facut numai grimase, iar Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, extrem de indignati: "Daca tie ti se pare in regula sa te prezinti asa cand mai sunt sase saptamani pana la marea finala.

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:45

Cristina Mihaela a pasit increzatoare in fata juratilor "Bravo, ai stil!" spunandu-si povestea intarita de tinuta cu care spera ca va obtine o stea.

Concurenta astepta cu sufletul la gura opinia juratilor si cand a aflat-o, nu ii venea sa creada deoarece credea ca s-a straduit suficient de mult cat sa obtina o steluta. Toti juratii in schimb, in loc sa ii comenteze tinuta, au refuzat si i-au atras atentia ca mai e foarte putin pana la Gala finala incat sa isi permita sa vina cu o astfel de tinuta, moment in care Cristina Mihaela a ramas fara suflare.

In schimb, juratii i-au dat verdict final, la unison, "Bravo, ai stil!", iar concurentei i-a venit sufletul la loc. Acestia i-au facut o farsa de zile mari concurentei, insa ea a avut totusi puterea sa isi sustina pana la capat si sa isi argumenteze tinuta.