Fuego, impresionat de ce a descoperit despre trecutul Iuliei Albu! Artistul, care este invitatul special al Galei de duminica, a oferit cadouri juratilor de la "Bravo, ai stil!”, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:45

Fuego este invitatul vedeta ce se alatura celor 4 jurati de la “Bravo, ai stil!”, in Gala de duminica.

In aceasta duminica, de la ora 20:00, concurentele vor defila sub semnul unei teme nostalgice – vestimentatia din perioada comunista. Inspirat de tema, artistul ii surprinde pe jurati cu mici cadouri.

“Pentru ca in aceasta Gala vom vorbi despre moda in perioada comunista, m-am gandit sa fac un cadou juratilor emisiunii.
Consider ca din perioada comunista si pana in zilele noastre, un etalon (n.r. pentru lumea modei) este Doina Levintza. Mi-a placut ce am vazut in acest catalog, in care sunt prezentate imagini din acea perioada si pana in zilele noastre, si am ramas uimit, desi nu o cunosc personal pe Iulia Albu, sa vad ca ea este in finalul acestui catalog. Primul cadou vreau sa il ofer Iuliei Albu”, spune Fuego.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Ce cadou primeste Iulia Albu de la Fuego si care va fi reactia celor patru jurati de la “Bravo, ai stil!” veti putea urmari in Gala eliminatorie din aceasta duminica, de la ora

20:00, la Kanal D!

 

Taguri: