Imagini-bomba cu Alina de la "Bravo, ai stil!" In ipostaza asta nu ai mai vazut-o niciodata pe concurenta

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:45

Alina a dovedit pe parcursul emisiunii "Bravo, ai stil!" ca este o adevarata super-woman. Este mama, sotie si femeie de cariera. La 29 de ani, Alina se poate mandri ca le imbina pe toate cu succes chiar daca efortul este urias.

Concurenta care se lupta pentru marele premiu de 100 000 de lei si posibilitatea unei cariere in televiziune, la Kanal D, a facut adevarate show-uri incendiare in "Galele Bravo, ai stil!", iar de-a lungul editiilor s-a evidentiat prin tinutele sexy si porvocatoare care ii vin de minune, ea insasi emanand sex-appeal. Nu de putin ori Maurice Munteanu i-a apreciat frumusetea cat si look-urile a la Marylin Monroe.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Cu toate acestea, Alina este o femeie cu picioarele pe pamant, dar si in viata privata concurenta atrage toate privirile. Una din cele mai fierbinti ipostaze ale Alinei  este o imagine cu ea intr-o destinatie exotica, in mare, in care i se poate vedea posteriorul apetisant si poate cel mai incendiar detaliu-faptul ca nu poarta sutien. Asta cu singuranta a aprins imaginatia celor care au vazut-o asa!

 

Taguri: