Cum arata Roxana inainte sa vina la "Bravo, ai stil!" Controversata Riri care a starnit valva in randul celorlalte colege si le-a intrigat cu stilul ei, era cu totul schimbata

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:45

Roxana, concurenta care a starnit pana acum cele mai multe controverse cu stilul sau, depasind-o pana si pe Silvia, nu afost tot timpul bruneta.

Creativa si cu replicile la ea mereu, Roxana a reusit sa ii faca pe o parte din juratii show-ului sa ii dea aproape editie de editie cate o steluta. Cu o poveste mereu surprinzatoare care a si salvat-o de multe ori de la a nu primi "Bravo, ai stil!".

Roxana s-a bazat mereu pe punctele ei forte atunci cand si-a prezentat tinutele in fata juratilor, argumentandu-le pas cu pas in ciuda faptului ca Raluca Badulescu sau Razvan Ciobanu nu au agreat stilul ei si mai ales apetitul pentru hainele vintage.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Astfel, inainte ca Iulia Albu sa o roage sa isi dea extensiile jos pentru ca parul scurt ar avantaj-o mai mult, ceea ce a si facut, Riri, a fost si blonda si da, nu ii statea deloc rau cu

acest look. Uite cat de schimbata era cu aceasta nuanta la par!

 

Taguri: