Fuego: "Mama imi impodobeste cel mai bine bradul". Marturisirile artistului, invitat la Gala "Bravo, ai stil!", care au starnit hohote de ras. Duminica, de la 20.00, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 14:46

Artistul este vedeta ce se va alatura celor patru jurati in Gala eliminatorie din aceasta duminica a show-ului "Bravo, ai stil!", difuzata de la ora 20:00, la Kanal D.

Artistul spune ca este prima oara cand se afla in postura de jurat si ca se bazeaza si pe ajutorul colegilor de pupitru. Fuego nu a ratat ocazia de a destinde atmosfera, astfel ca glumele celebre despre impodobitul bradului au luat cu asalt platoul.

"Ma aflu pentru prima data in postura de jurat. Nu sunt in masura sa imi dau cu parerea la alegerile voastre vestimentare. Am langa mine patru specialisti, eu pot, spre exemplu, daca vor sa impodobeasca bradul cu mine, ca tot se apropie luna decembrie", spune Fuego.

Aflam cu aceasta ocazie si cine e cel mai talentat din familia lui Fuego la impodobirea bradului: "Vreau sa va spun ca mama imi impodobeste cel mai bine bradul", a declarat indragitul artist.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Nu ratati o editie senzationala a emisiunii "Bravo, ai stil!", difuzata de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Taguri: