"Foarte bine semanati cu Carmen Harra! Leit!" Uite despre cine spune asta Maurice Munteanu! Azi, in Gala, "Bravo, ai stil!", de la 20.00, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 14:46

Roxana a vrut sa ii dea gata pe juratii pe de la "Bravo, ai stil!", in Gala difuzata in aceasta duminica, de la ora 20:00, insa Maurice Munteanu nu s-a lasat impresionat si a asemuit-o pe fata cu Carmen Harra.

"Tovarasa Popealca de la restaurantul Berceni, nu semanati foarte tare cu Angela Similea, ci foarte bine semanati cu Carmen Harra. Leit! Am putea crede ca acel tatuaj este o reminiscenta din vremuri mai vechi ale tovarasei Popealca", a spus juratul emisiunii.

Ce au avut de spus ceilalti jurati despre prestatia si tinuta vestimentara a Roxanei veti putea afla in Gala de duminica a show-ului "Bravo, ai stil!", difuzata de la ora 20:00, la Kanal D.

Invitatul special al emisiunii de astazi este Fuego.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: