Patricia, Andreea, Roxana si Ioana, propuse pentru eliminare! Iata ce au avut sa le spuna juratii, inaintea verdictului final

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 14:46

In aceasta editie a emisiunii "Bravo, ai stil!", juratii au decis ca Patricia este veriga slaba.

In acelasi timp, concurentele au ales: Andreea, Roxana si Ioana nu mai sunt dorite printre ele. Inainte de verdictul final, juratii le-au adresat cateva cuvinte celor 4 fete pasibile pentru eliminare.

"Andreea, te vad invingatoarea acestei competitii. Sper ca votul publicului sa te salveze. Ioana, nu te culca pe o ureche", a spus Iulia Albu.

"Imi pare rau ca Roxana, oricat de bine si de frumos isi construieste poevstile, nu reuseste sa duca niciodata lucrurile pana la capat, din punctul meu de vedere, si este pacat, pentru ca esti talentata si ai idee de cum

trebuie sa arate lucrurile, dar ceva iti scapa. Andreea, in seara asta esti nedrept in situatia asta", a spus Razvan Ciobanu.

"Am apreciat efortul vostru, mi se pare ca fiecare ati avut ceva de spus, sper ca ati si invatat ceva din aceasta competitie", a declarat Maurice Munteanu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

"Sincer, chiar sper ca ati invatat ceva din aceasta competitie. Fiecare in parte va straduiti, si sunt sigura ca va veti stradui in continuare, indiferent care va fi rezultatul", a spus Raluca Badulescu.

 

Taguri: