Raluca Badulescu o vede pe Roxana drept un mix dintre un pirat si Fefeleaga! Razvan Ciobanu a avut o replica de senzatie: "E suficient sa iti arunce cu perla aia si sa iti faca o gaura!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:46

Razvan Ciobanu si Raluca Badulescu sunt mereu de acord in ce priveste tinuta Roxanei.

De aceasta data, cei doi nu au stiu exact in ce zona sa o incadreze pentru ca seamana ba cu o sperietoare de ciori, ba cu un pirat, ba cu Fefeleaga. La auzul acestor comparatii, Roxana nu a facut decat sa accepte decizia juratilor si chiar sa se amuze, mai ales cand Razvan Ciobanu a avertizat-o pe Raluca de faptul ca oricand s-ar putea trezi cu un cercel de perla in cap cauzandu-i o mare gaura.

Cat despre Iulia Albu si Maurice Munteanu, se stie ca Roxana ii surprinde aproape mereu pozitiv. De data aceasta intentia ei stilistica a fost una artistica atat din punct de vedere cinematografic cat si al picturii, cei doi fashion editori gasindu-i corespondente in cele doua arte.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: