A venit cu un manson vechi de 100 de ani, insa a dezbinat juratii cu tinuta ei! Raluca Badulescu, pentru prima data ia atitudine si o sanctioneaza pe Iulia Albu: Ai zis ca sunt costumate, care e diferenta dintre Roxana si Silvia" Iulia Albu despre Roxana:

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:46

Roxana a reusit din nou sa starneasca controverse in randul juratilor "Bravo, ai stil!" o data ce a aparut intr-o tinuta de inspiratie asiatica.

Raluca Badulescu sustine ca Roxana a venit in aceasta editie costumata, iar Iulia Albu si Maurice Munteanu spun, argumentand, desigur, ca nu este costumata caci ea si-a construit un personaj de la inceput si il sustine, nefiind confuza spre deosebire de Silvia.

Cu toate acestea, Raluca insista ca Roxana este un personaj si o roaga pe Iulia Albu sa faca diferenta dintre ea si Silvia: "In Piratii din Caraibe, era o sefa a piratilor, venita din China.

Sa te uiti ca esti leit acel personaj, pe cuvantul meu de onoare. Este o costumatie. Am stabilit ca aici nu se vine imbracat in costumatii?!"

Roxana incearca sa ii explice ca rochia ei nu are nicio treaba cu zona asiatica, poate are niste influente datorita modului cum si-a legat panglicile in jurul cocului si datorita pieptanaturii influentata de cultura asiatica.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: