Dulce-i razbunarea la “Bravo, ai stil!” Cristina Mihaela o ataca pe Ioana, a carei tinuta transparenta ii lasa sanii la vedere! Vezi si reactia Iuliei Albu, in editia de azi, de la ora 17.00

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:47

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 17:00, la Kanal D, razboiul intre Cristina Mihaela si Ioana, doua dintre aspirantele la titlul de "Cea mai stilata femeie din Romania", ia amploare.

Daca in urma cu cateva editii, Ioana i-a reprosat Cristinei Mihaela faptul ca purta o bluza transparenta care lasa la vedere forma sanilor, in editia de astazi a emisiunii, cea din urma simte gustul razbunarii si o ataca pe Ioana.

“Nu m-as fi luat de faptul ca ti se vad sanii, dar tu ai facut-o la momentul cand eu am purtat o maleta si se vedeau… Consider ca ar fi trebuit sa ii acoperi cumva. Nu se vede foarte estetic”, spune Cristina Mihaela.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Nici Iulia Albu nu a ratat ocazia de a-i atrage atentia Ioanei cu privire la alegerile vestimentare: “Cand te duci la o intalnire cu parintii tai, nu mergi asa, cu sanii in vant. Este lipsa de respect”.

Ce au avut de spus ceilalti jurati, dar si care a fost replica Ioanei veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, de la ora 17:00, la Kanal D!

 

Taguri: