Cat de mult seamana Alina de la "Bravo, ai stil!"cu mama ei! Uite-le pe cele doua intr-o ipostaza ca de la mama la fiica. Uite ce declaratie le-a facut parintilor ei!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:47

Alina a subliniat in nenumarate randuri ca parintii ei sunt totul pentru ea si ca legatura ei cu cei care i-au dat viata este mai profunda decat orice pe lume.

Intr-o altercatie cu Andreea, intre-una din editiile "Bravo, ai stil!" Alina a avut o iesire destul de virulenta cand a venit vorba de parintii ei, lasand sa se inteleaga ca nu accepta sub nicio forma ca ei sa sufere intr-un fel sau altul din pricina unei alte persoane: "Parintii mei pentru mine sunt niste sfinti!, a spus atunci Andreea cu o reactie mai putin ortodoxa atunci cand a venit vorba de acest subiect.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Chiar ea povestea in culisele show-ului ca ii e teama ca ei sa nu pateasca ceva, dezvoltand o fobie pe aceasta tema si de aceea telefonul ei este mereu cu sonerie in timpul

noptii pentru ca prima grija e ca nu cumva unul din parinti sa sune si ea sa nu auda. Legatura dintre concurenta si cei care i-au dat viata este una speciala, dupa cum si ea afirma ori de cate ori are ocazia.

 

Taguri: