Toata lumea o lauda pentru educatia si bunul simt de care da dovada in conflictele cu Cristina Mihaela si Alina, insa Andreea mai are un as in maneca! Uite cat de sexy poate sa fie cand isi doreste

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:47

Andreea a fost caracterizata de catre fanii emisiunii "Bravo, ai stil!" cat si de cei care o cunosc drept o persoana extrem de educata.

De-a lungul competitiei, Andreea si-a aratat latura dezlantuita in Galele "Bravo, ai stil!" unde publicul i-a vazut si o latura mai sexy prin tinute si atitudine. In viata de zi cu zi, concurenta este intr-adevar o fata plina de senzualitate atunci cand se pune in valoare prin tinute si machiaj.

Chiar daca pare ingenua si mereu "victima" asa cum ii place marii sale rivale, Cristina Mihaela, sa ii spuna de fiecare data cand se naste un conflict intre ele, Andreea are o personalitate puternica, e o femeie senzuala si stie sa fie si diplomata.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: