Scandal apocaliptic la "Bravo, ai stil!" Razvan Ciobanu, scos din fire de atitudinea Silviei: "Mi se pare sfidatoare si se considera superioara si ca plutestea desupra acestui studio" Silvia riposteaza: "Eu nu am venit aici ca sclava, ci sa ma jurizezi nu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:47

In aceasta editie de "Bravo, ai stil!" Silvia s-a dezlantuit in asa fel incat si-a pus toti juratii in cap, inclusiv pe Razvan Ciobanu care nu a mai rabdat si i-a atras atentia.

Extrem de vulcanica, Silvia a reusit performanta de a-l scoate din sarite chiar si pe Razvan Ciobanu. Designerul i-a reprosat atitudinea sfidatoare la adresa juratilor si a celorlalte concurente: "As dori sa nu o incurajati cu aceasta atitudine, sunt de acord ca are talent intr-o anumita zona, dar as dori sa nu o ajutati cu atitudinea pe care o are. Atitudinea pe care o ai cand refuzi sa raspunzi este sfidatoare.

Ai un aer de superioritate..."

Silvia a incercat sa se scuze spunand ca din cauza Iuliei Albu are aceasta atitudine care o face in toate felurile: "Eu o sa fiu o alta Silvia si sa fiu o alta Silvia, sa fiu grisina. Eu nu am atatea scoli ca si tine!" Tot scandalul s-a intetit in momentul in care a venit randul Iuliei Albu sa o jurizeze! Iata mai jos cum s-a terminat intreaga discutie dintre concurente si jurati.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: