Ce a tinut ascuns Ioana! Concurenta de la "Bravo, ai stil!", legatura amoroasa cu un fotbalist. La cine a marcat tanara aspiranta la premiul de 100 000 de lei si o cariera in televiziune la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:47

Ioana s-a remarcat inca de cand nu era o concurenta permanenta a emisiunii "Bravo, ai stil!" prin eleganta, dar si caracterul aprig de care a dat dovada.

Ceea ce nu se stie, insa, despre Ioana este faptul ca acum cativa ai a avut o relatie cu un tanar cu un viitor promitator in fotbal, Cosmin Andrei Nemţanu, care a jucat la CSM Pascani si ulterior fiind transferat in divizia A, chiar la Dinamo datorita talentului de care a dat dovada. Se pare ca la acea data, juca la echipa de juniori, iar visul lui a fost dintotdeauna sa joaca la clubul care l-a si contractat pentru cativa ani.

Cei doi se cunosteau din orasul natal, Pascani si nu au avut o relatie de lunga durata chiar daca tanarul, conform declaratiilor de iubire pe care i le facea, parea destul de aprins dupa concurenta de la "Bravo, ai stil!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: