Silvia a negat ca ar fi casatorita si a dezvaluit ca iubitul ei este in divort! Iulia Albu a reusit sa scoata la iveala cateva detalii incendiare despre viata concurentei si a incercat sa o puna la punct: "Mi se pare foarte grav ca sotul tau ma ameninta v

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:48

Iulia Albu a ajuns la capatul rabdarii in ce o priveste pe Silvia, insa a tinuta pentru ultima data sa lamureasca anumite lucruri impreuna cu ea si in fata publicului "Bravo, ai stil!"

"Silvia, am observat, fara sa urmaresc intreg dialogul dintre tine si Ilinca doua lucruri: In primul rand faptul ca pe sotul tau...ca esti casatorita, eu stiam ca esti casatorita...ma rog, vom investiga pentru ca mi s epare foarte grav faptul ca tu ma ameninti voalat sau sotul tau ma ameninta voalat. Cred ca fiecare din concurentele de aici au fost atat laudate cat si criticate de mine. In momentul cand ai venit la aceasta emisiune, esti o persoana mai cunoscuta decat erai inainte, ca toate fetele de altfel.

As vrea sa clarificam niste lucruri inainte de a comenta tinuta ca vad ca te apasa si pe tine. Eu stiu ca vrei sa faci ceva pentru fetita ta, e adevarat?"

Silvia a tinut si ea la randul ei sa ii explice fashion editorului cum stau lucrurile din perspectiva ei si care a fost scopul venirii ei in acest show. Urmareste intreg dialogul mai jos!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: