Andreea si iubitul ei, Sorin, au o relatie speciala! Uite cat de frumosi sunt amandoi. Ce nu stiai despre barbatul care ii este alaturi de cativa ani buni

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:48

Andreea, una din concurentele "Bravo, ai stil!" care reuseste sa nasca controverse aproape in fiecare editie chiar daca niciodata nu se implica in diverse scandaluri, are o relatie frumoasa cu Sorin, un tanar afacerist din Zarnesti care o adora.

Cei doi sunt impreuna de cativa ani, iar Sorin este cel care ii este alaturi Andreei in toate proiectele in care ea este implicata. Chiar intr-o editie "Bravo, ai stil!" Andreea povestea ca isi admira iubitul pentru faptul ca de mic a muncit pentru ceea ce si-a dorit fara a avea sprijin financiar din partea parintilor, ajungand la 33 de ani sa aiba propria afacere, un pub in Zarnesti si sa isi dedice timpul liber unei pasiuni extreme, cum ar fi motocross-ul, sport care necesita unele investitii financiare.

Andreea a si dezvaluit la inceputul show-ului despre aceasta pasiune a iubitului ei si despre faptul ca si ei ii plac plimbarile cu motorul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: