Alina de la „Bravo, ai stil!” a intrat cu bata de baseball in platou si a nimicit tot! Editie nebuna a celui mai tare show de fashion, duminica, de la ora 20.00, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:48

Alina a bagat frica in juratii si in prezentatoarea show-ului “Bravo, ai stil!” cand si-a facut aparitia pe platoul emisiunii cu o bata de baseball.

Aceasta parea ca nu are stare, agitata si cu un ras isteric. Apoi, concurenta a inceput sa sparga obiectele de decor, explicatia venind ulterior.

“Am avut o iubire toxica, insa m-a parasit! Este frumos sa iti pui toata baza intr-un om si apoi sa te paraseasca?”, isi explica Alina “iesirea nervoasa”.

“Alina, esti bine? Te-ai calmat? Te-ai linistit? Cu ce am gresit noi?”, o intreaba Ilinca Vandici pe Alina.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Insa totul a fost parte din momentul pe care l-a prezentat concurenta pe platoul emisiunii “Bravo, ai stil!”, fata simtindu-se ca pestele in apa in pielea personajului.

Ce au avut de spus juratii despre juratii despre prestatia Alinei veti putea urmari in aceasta duminica, de la ora 20.00, intr-o noua Gala eliminatorie a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D!

 

Taguri: