Alinei i se umplu ochii de lacrimi cand vorbeste despre parintii ei! Uite cum arata tatal ei, cel care "a facut-o om"! Cum il alinta concurenta pe cel care i-a dat viata

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:48

De fiecare data cand vorbeste despre parintii ei, Alina se emotioneaza si i se impaienjenesc ochii de lacrimi.

Alina a povestit in culisele "Bravo, ai stil!" ca adus dorul parintilor multi ani la rand, ei alegand sa plece din tara. Concurenta a facut des naveta in tara unde ei se stabilisera si de fiecare data ii era greu sa se desparta de ei si sa revina acasa, sau invers cand ei veneau pe rand in Romania.

Concurenta este extrem de atasata de ei si simtidu-le lipsa ani la rand, ea a dezvaluit ca tine cel mai mult la parintii ei si nu vrea sa ii vada vreodata suferind.

Alina este vazuta in dese ipostaze in care isi imbratiseaza parintii si le spune de fiecare data ca ii iubeste foarte mult. Ea recunoaste ca tatal ei este cel care a facut-o om si ii multumeste pentru acest lucru, alintandu-l "babacel".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: