Rivalele Andreei mereu au insinuat ca profita de orice ocazie pentru a-si juca rolul de victima, insa uite cum reuseste concurenta sa-si castige simpatia si sa isi atraga cat mai multi sustinatori in show-ul Bravo, ai stil!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:48

De multe ori, chiar daca niciodata nu a provocat niciun conflict, Andreea a iscat comentarii atunci cand a avut de spus ceva la adresa rivalelor sale.

Concurenta are parte de numeroase reprosuri din partea rivalelor ei cele mai aprige cum ar fi Cristina Mihaela si Alina, insa concurenta se tine tare pe pozitii, preferand sa le raspunda cu calm. Chiar daca cele doua clocotesc cand Andreea face vreo remarca si conflictul dintre ele se aprinde lasandu-se cu scantei de cele mai multe ori, ba chiar si cu amenintari, totul se aplaneaza in culise unde fetele incearca sa se ajute intre ele, chiar comunicand si vorbind despre cele mai importante lucruri din viata lor.

Andreea, chiar daca este criticata ca se imbraca prea simplu pentru a primi vreo stea si ca ia mereu haine de pe manechin si le poarta ca atare, concurenta reuseste de cele mai multe ori sa fie apreciata de juriu si are deja numerosi fani care o sustin. Ea vorbeste constant cu ei si ii tine la curent cu ce face si da detalii despre emisiunea "Bravo, ai stil!", proiect in care este implicata.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: