Ioana, tupeu maxim in Gala! A vrut sa le dea peste nas juratilor si le-a spus ca tinuta ei a aparut in Vogue Italia, insa si-a lua-o grav de la toti. Andreea Mantea a desfiintat-o: "Ti-ai batut joc de Fantoma de la Opera, ti-ai ales prost momentul!" Cum i

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:51

Probabil macinata de faptul ca nu a reusit sa obtina prea multe stelute pana acum in editiile "Bravo, ai stil!", Ioana a rabufnit in Gala de Halloween!

Concurenta a interpretat un moment artistic, intruchipand Fantoma de la Opera, in varianta feminina. Ioana s-a bazat foarte mult pe o tinuta care a aparut pe site-ul Vogue Italia, dupa cum a si tinut sa remarce, insa nu s-a ales decat cu critici pentru felul cum a pus problema, nefacand altceva decat sa enerveze juratii cu tupeul de care  dat dovada. Andreea Mantea, la randul ei, a fost cat se poate de dura cand a venit momentul sa o jurizeze si i-a spus verde in fata ca a stricat show-ul si si-a batut joc de Fantoma de la Opera.

Maurice Muntenau, insa, a tinut sa ii explice Ioanei, sa nu ramana cu nelamuriri de ce tinuta ei a aparut in acea publicatie, iar motivul nu ar fi fost unul ca rochia a fost extrem de frumoasa din punct de vedere estetic, ci altele au fost criteriile. Enervata la culme, Ioana a inceput sa isi verse veninul, devenid din ce in ce mai acida, spre exasperarea juratilor care i-au remarcat starea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: