Silvia a jignit-o pe Andreea Mantea cand a venit vorba de cel care i-a creat tinuta, insa prezentatoarea TV i-a inchis gura in cel mai elegant mod cu putinta: "Nici el nu intelege oamenii de rand!" Replica vedetei a fost de senzatie: "Cu totii suntem oame

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:51

Andreea Mantea a sesizat atitudinea superioara si felul cum a abordat situatia Silvia si a pus-o la punct intr-un mod cat se poate de elegant.

Silvia a dat de inteles pe toata durata dialogului cu Andreea Mantea ca este un om mult prea simplu pentru a intelege actul artistic si creatia celui care o ajuta de regula pe concurenta cu unele din aparitiile sale, find vorba de artistul plastic Mirko Tati.

Prezentatoarea WOWbiz a vrut sa clarifice lucrurile si i-a intors obrazul intr-un mod finut: "Sunt invidioasa ca nu pot intelege asa ceva si nici nu cred ca o sa pot sa inteleg vreodata.

Eu prefer si ador sa fiu un om de rand. Nu taia aripile nimanui, exact, lasa-l sa zboare. Pe mine nu ma deranjeaza Mirko, sa zboare in continuare. Sa nu ii taiem aripile, dar tu, tu de ce nu poti avea viziunea ta. Dar tu ti-ai dorit asa ceva? Cu totii suntem oameni si trebuie sa ne respectam intre noi, iar eu nu pot sa fac decat sa te notez!", i-a spus ironic vedeta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: