Silvia nu accepta situatia voturilor: "Eu nu cred pana nu vad cu ochii mei. Nu cred ca din 70 000 de oameni, ma voteaza doar 100. Se aud atat de multe zovonuri in aceasta emisiune. Maurice Munteanu a rabufnit: "Competitie presupune sa iti respecti colegel

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:51

Silvia nu vrea sa accepte faptul ca in Gala de Halloween "Bravo, ai stil!", Andreea s-a pozitionat peste ea si nu vrea sa creada ca acest lucru este posibil.

Silvia insinueaza ca voturile nu ar fi corecte si mai mult decat atat face acuzatii nefondate la adresa emisiunii in care ea este participanta. Desi voturile au fost cat se poate de clare si toata lumea a incercat sa ii explice ca, faptul ca are multi sustinatori pe retelele de socializare, asta nu inseamna si ca au votat-o, Silvia nu vrea sa accepte ca nu au votat-o toti cei care ii scriu si o apreciaza.

Ba mai mult, cu o atitudine suprioara are curajul sa afirme ca se intampla lucruri ciudate si aude diverse zvonuri. Cu toate acestea, Maurice Munteanu a incercat sa ii explice ca atitudinea ei nu este una potrivita si demna pentru o competitie si o roaga sa isi respecte colegele si echipa din care face parte fara a se plasa deasupra tuturor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: