Andreea, apreciata in unanimitate de toti juratii pentru tinuta: "Admir ca ai integrat niste elemente foarte actuale, "hot" chiar ale sezonului!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:51

Andreea s-a prezentat intr-o tinuta care a primit toate aprecierile juratilor "Bravo, ai stil!" datorita elementelor mixate corect.

Chiar daca a zis ca nu ar purta asa ceva, Iulia Albu a apreciat ca tinuta Andreei este corecta si nu are ce sa ii reproseze. Astfel, Maurice Munteanu a mers si mai departe si a scos in evidenta faptul ca elementele alese sunt in tendintele actuale. Materialul de tip brocart, umerii supradiemnsionati si tendinta de corset peste camasa au revenit toate in forta in acest sezon.

Raluca Badulescu nu a avut nici ea ce sa comenteze la adresa tinutei Andreei si chiar a felicitat-o pentru alegeri, pentru incaltaminte si modul cum a mixat piesele, accentuand ca un astfel de look trebuie purtat doar de catre o persoana cu picioare lungi si subtiri facand referire in special la ghetute.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: