Juratii au sesizat ca tinuta purtata de Cristina Mihaela nu este una originala, ci este inspirata de la celebra casa de moda Chanel: "Esti foarte mademoiselle Coco. Oriunde vei intra asa imbracata, vei fura inimi si priviri!" Uite de ce nu au taxat-o

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:52

Chiar daca s-a inspirat dintr-o colectie celebra a casei de moda Chanel, Cristina Mihaela nu a ascuns acest lucru si a recunoscut ca nu isi permite o rochie de la un asemenea brand.

Concurenta a dezvaluit ca isi asuma faptul ca s-a insipirat dintr-o alta creatie pentru ca nu isi permite sa aiba originalul, insa acest lucru a fost salutat cu entuziasm de catre jurati deoarece au si explicat ca nu este nimic rau in a te inspira dintr-o tinuta, insa nu este in regula sa copiezi fidel un model: "Este ceva foarte prost interpretat de foarte multi oameni. Una este ca un atelier de design care vinde produse, care monetizeaza aceasta afacere este sa copieze unu la unu si alta este ca cineva sa se inspire dintr-o colectie.

Ganditi-va la femeile din parioada interbelica care nu aveau acces la marile case de moda frantuzesti care primeau jurnale si isi faceau la croitoreasa tinuta unu la unu, a explicat Maurice Munteanu.

 

Taguri: