Silvia: "Ma suna oameni si imi spun ca datorita mie au curajul sa poarte alte haine!" Iulia Albu considera ca iarasi concurenta este aroganta si plina de superioritate: "Te rog sa nu mai fii nerespectuaosa cu niciunul ditnre noi! Este parerea mea sustinut

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:52

Silvia sustine faptul ca nu a venit in concursul "Bravo, ai stil!" sa castige premiul cel mare, ci ca sa se afirme si sa demonstreze ca ceea ce face, o face foarte bine atunci cand vine vorba de styling.

Razvan Ciobanu a subliniat faptul ca Silvia a spus la un moment dat ca nu o intereseaza premiul emisiunii, ci doreste sa se faca remarcata pentru ca afacerea cu haine sa ii mearga foarte bine.

Silvia nu a negat nici acum acest lucru si sustine ca pentru ea este mai important ca oameni din industria fashion cum ar fi Maurice Munteanu sa o aprecieze si sa ii aprecieze inclinatiile si ceea ce face si nu premiul de 100 000 de lei, acesti bani cheltuindu-i poate si in doua zile, dupa cum chiar ea afirma:" Faptul ca am primit

aprecierea unor oameni pe care eu ii respect, sunt castigatoare! Pentru mine, a contat foarte mult parerea ta, Maurice! Eu nu ma adresez publicului care se imbraca in camasa si cu pantaloni. Eu sunt altfel, eu sunt fericita ca ma suna sute de oameni care spun ca se imbraca diferit datorita mie!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: