"La Zarnesti la pub sau unde vrei tu sa te plimbi, iti sta foarte bine asa imbracata!" Raluca Badulescu o admira pe Andreea pentru ca experimenteaza si incearca! A mai reusit concurenta sa ia o steluta si in aceasta editie?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:52

Desi restul colegelor i-au spus ca fusta pe care o poarta este destul de babeasca dandu-i un aer batranicios, se pare ca juratii "Bravo, ai stil!" nu au fost de aceeasi parere.

"Aceasta este zona ta de comfort, insa iti vine bine si toate piesele sunt in trend. Imi place faptul ca cizmele sunt mult mai inalte si se vede frumos lungimea. Asa puloverul moimit, arata putin mai actual. Una, peste alta esti foarte frumoasa, sa stii", i-a spus Raluca Badulescu.

La randul lui, Maurice Munteanu s-a declarat incanta de acest babism inofensiv, insa i-a sugerat Andreei ca ar fi ales o camasa neagra si puloverul alb, dar asta nu inseamna ca nu ii place tinuta ei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: