Interviu exclusiv cu Maurice Munteanu: "Moda anilor '20 va fi mereu o sursa de inspiratie"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 14:52

Moda anilor '20 va fi mereu o sursa de inspiratie, insa trebuie sa stii cum sa combini aceste elemente ca sa ai o tinuta impecabila si splendida.

Maurice Munteanu, jurat in cadrul emisiunii "Bravo, ai stil!" de la Kanal D ne vorbeste despre elementele cheie ale unei tinute specifica anilor '20.

Gala „Bravo, ai stil!” de sambata are o tema interesanta, moda anilor '20. Care erau elementele cheie ale unei tinute specifica anilor '20?

Maurice Munteanu: Anii '20 au adus punctual anumite lucruri in moda- parul femeilor era mult mai scurt, talia rochiilor mult mai joasa, putem vorbi si despre o revolutie sexuala initiata de cluburile de jazz, cabaretele berlineze, toate acestea au avut impact si asupra modei.

Coco Chanel introduce in 1926 concepul de „little black dress”, care este un reper chiar si in ziua de astazi. Palaria cloche este specifica anilor ’20, talia rochiilor este coborata pe solduri, accesoriile sunt purtate la gat in siraguri (in general, perle), sunt la mare cautare penele, manusile foarte lungi, port-tigaretul, pantofii Mary Jane care trec peste glezna si cu toc de 4-5 centimetri.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Cum pot fi ele integrate intr-o tinuta actuala fara sa cazi in ridicol?

Cititi continuarea pe eva.ro.

 

Taguri: