Ioana l-a tras la raspundere pe invitatul galei! "MI-ai spus ca ti-a placut si mi-ai dat UNU! Mi-ai laudat momentul, nu inteleg!" Dumnezeule, ce de ironii s-au spus la adresa ei

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:53

"Eu sunt foarte multumita de momentul meu si nu inteleg discutia", s-a plans Ioana.

"Bine o sa iti explic ceva negativ", i-a spus Razvan Ciobanu. "Rochia cu franjuri vine din perioada anilor 1920, dar, ce sa vezi, ea nu avea talie deloc marcata, era o rochie dreapta", a continuat acesta, iscand o dezbatere ad-hoc despre forma rochiei Ioanei.

"Mai oameni buni, dati un cadru cu ea, ma duc cu nervii capului! Cum sa spuna ca nu este o rochie mulata?", a tunat Razvan.

Iulia Albu a fost ironica la adresa Ioanei: "Pe mine m-a impresionat profund momentul tau. Nu as fi crezut niciodata ca ai putea sa ai mobilitatea unei scanduri, Ioana."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Cea mai mare dezamagire a venit in momentul notarii, cand a primit calificative foarte slabe: trei din partea Ralucai si a lui Maurice si nota unu din partea celorlalti. Ioana a fost nedumerita de deciza lui George, care ii laudase prestatia artistica.

Iata cum a justificat invitatul nota foarte slaba:

 

Taguri: