George a taxat-o pe Cristina Mihaela in Gala pentru un detaliu pe care il considera important: "O banana lipita cu scotch nu mi se pare o chestie foarte inteligenta! Esti foarte draguta, dar cand dai drumul la gura, s-a terminat!" Restul juratilor au fost

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:53

A laudat-o pentru tinuta impecabila, insa George, invitatul de onoare din Gala "Bravo, ai stil!" i-a scos in evidenta doua detalii care nu ii fac cinste Cristinei Mihaela.

Unul este legat de bananele lipite cu scotch la braul Cristinei Mihaela care deja se trecusera si nu mai erau deloc estetice si alt detaliu este cel legat de comportament.

" Cristina, esti fabuloasa, dar esti foarte frumoasa, dar incearca banane verzi. Fii mai desteapta de atat, stii ca sunt fructe perisabile, eu nu o sa zic nimic de pantofii tai.

Se vede pe tine si stii ca ai sanse mari la trofeul asta de aici, se simte ca esti amenintata, ti-as fi dat nota maxima, dar look-ul acesta a fost stirbit de atitudinea ta cand vorbesti cu restul concurentelor. Esti foarte draguta, dar cand dai drumul la gura, s-a terminat!, i-a spus cantaretul George. Ce replica i-a dat concurenta si ce au spus si juratii "Bravo, ai stil!", vedeti in materialul video de mai jos!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: