E sexy, frumoasa si provocatoare si a demonstrat ca e ca o pantera in show-ul "Bravo, ai stil!", dar uite ce lovitura a dat Larisa pe plan international. Romanca de 19 ani face furori in afara!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:54

Talentata, frumoasa, dar mai ales plina de sex appeal, Larisa a facut o figura buna in emisiunea "Bravo, ai stil!"

Iar acum, concurenta s-a intors cu forte proaspete in show reusind sa stranga o steluta, atat cat era necesar pentru a ramane in Gala de la sfarsitul saptamanii. Desi are doar 19 ani, Larisa nu este doar o fata frumoasa, ci stie sa isi puna la punct adversarele. In conflictul pe care l-a avut de-a lungul show-ului cu Alina a demonstrat ca e ca o mata care zgaraie rau atunci cand este provocata.

In editia trecuta, Larisa a si facut cateva dezvaluiri care ar putea sa ii stirbeasca imaginea Alinei si s-a prezentat in fata juratilor intr-o tinuta asupra careia si-a pus amprenta si care a facut furori.

Insa, Larisa este si un model de succes, reusind sa se impuna pe plan international, realizand o coperta de revista pentru Women's Health Indonesia. Cariera Larisei este in plina ascensiune si odata cu show-ul "Bravo, ai stil!" concurenta a reusit sa se faca dinc e in ce mai remarcata.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: