Disputa intre Iulia Albu si Razvan Ciobanu pe seama jurizarii tinutei Silviei! Designerul sugereaza ca o favorizeaza pe Andreea/ "M-am obisnuit", a fost replica Silviei. Fashion editorul i-a criticat palaria pe care concurenta o are de la un designer roma

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:54

Silvia a incins spiritele intre jurati si mai cu seama intre Iulia Albu si designerul Razvan Ciobanu care a sarit in apararea Silviei.

Designerul i-a reprosat Iuliei ca o defavorizeaza pe Silvia, apreciind mai mult tinuta Andreei aducandu-i cuvinte de laude acesteia avand in vedere ca cele doua au venit cu un look similar in aceasta editie: Serios vorbind, nu ii poti spune Andreei care are o combinatie similara, ca e wow si Silviei, ca da, este in stilul ei. Oricum, ai vorbit mai apreciativ la  adresa ei decat a Silviei si asta se intampla cumva..."

Iulia s-a aparat si a spus ca ii place tinuta Silviei, insa cele doua tinute ale concurentelor nu sunt similare, ci efectul este unul similar. "La Andreea este o incercare, e ceva nou, pe cand Silvia se afla in zona ei..."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: