Silvia se abtine in o mai provoca pe Iulia Albu, insa juratul a intepat-o tot timpul: "Traim intr-o vesnica paranoia in ceea ce te priveste"/ "M-ai jignit cand ai folosit anumite cuvinte la adresa mea, mi-ai zis ca latru" Concurenta a declansat razboiul i

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:55

Iulia Albu si-a aratat nemultumirea ca ori de cate ori apare Silvia in fata pentru a-i fi analizata tinuta, Maurice Munteanu nu poate decat sa ii aduca elogii la adresa compozitiei stilistice realizate de concurenta.

Razboiul dintre ei a izbucnit in momentul in care Iulia i-a atras atentia lui Maurice ca la adresa Silviei nu foloseste niciodata apelative asa cum face pentru a caracteriza tinuta altor concurente.  Moment in care Maurice Munteanu i-a replicat, vadit ironic ca asa a reusit si ea sa isi mai largeasca vocabularul si anume, odata cu inceperea filmarilor la emisiune.

Evident, Silvia a tinut sa precizeze ca Maurice Munteanu are cele mai pertinente comentarii, iar Iulia Albu nu s-a putut abtine in a-i atrage atentia ca spune acest lucru doar pentru ca ei nu ii critica tinutele.

De aici a mai izbucnit o noua repriza de dueluri pentru ca cei doi fashion editori nu se pot hotari daca tinuta ei este una hippie sau nu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: