Cristina Mihaela a izbucnit in hohote de plans dupa ce a simtit ca e nedreptatita de catre Iulia Albu: "Pai daca Andreea venea asa, o lua de mana si defila cu ea pe aici! Suntem avansati in show, am obosit, am certuri acasa..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:56

Dupa ce a pasit in fata juratilor si rand pe rand acestia i-au desfiintat tinuta, Cristina Mihaela nu s-a mai putut stapani si a izbucnit in plans, considerandu-se neindreptatita.

"Dar de ce asteptari atat de mari de la mine si cand Andreea vine cu o tinuta, pe ea o incurajezi? Daca ar fi sa ajungem in finala si ar decide cei de acasa, poate tu ai spune, vai, Andreea va fi favorita pentru ca ati adus-o...La mine nu se apreciaza niciodata ca incerc, ba mai mult sunt corecta si imi zice ca n-ai stil. Serios vorbind, jur ca daca Andreea venea asa, o lua de mana si defila cu ea pe aici! Nu mi se pare normal.

Eu sunt ferm convinsa ca daca Andreea venea asa, ea era laudata. Nu mi se pare normal sa... Nu ma mai deranjeaza nimic. Eu nu am nimic personal cu Andreea. Ma deranjeaza ca mi se zice ca: tu nu esti ok, dar Andreea incearca..., si-a varsat naduful concurenta.

 

Taguri: