In urma unui vot strans, si Ioana a reintrat in competitia "Bravo, ai stil!" Iata ce calificative i-au acordat juratii

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 14:59

Ioana a reusit sa reintre in competitia "Bravo, ai stil!" in urma unui vot extrem de strans, ea primind doar 3 calificative pozitive din partea juratilor, minimul de care avea nevoie pentru a ramane in concurs.

Catalin Botezatu si Razvan Ciobanu i-au apreciat evolutia si i-au acordat votul de incredere. Iulia Albu a fost insa neiertatoare.

"Consider ca te incapatanezi sa repeti aceleasi greseli la infinit. Iar in aceasta seara, nu ai stil!", i-a spus Iulia Albu.

Nici Maurice Munteanu nu i-a acordat un calificativ pozitiv: "Eu am punctat ce era de punctat la momentul respectiv. Nu ai stil!".

Raluca Badulescu a fost cea in mainile careia a stat decizia finala. "Apreciez ca incerci! Eu consider ca meriti cu adevarat o a doua sansa! Bravo, Ioana, ai stil!".

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Citeste si: Juratii, in fata unei decizii extrem de grele! Cine reintra in competitie, Isabela sau Roxana? Iata care a fost rezultatul votului

 

Taguri: