Detaliul din momentul Ioanei care i-a facut pe jurati sa o taxeze: "Cum sa il imbrancesti asa...dezamagitoare prestatia ta!" Juratii au vrut sa stie detalii despre iubitul Ioanei. Concurenta insinueaza ca il cunoaste pe Catalin Botezatu. Uite ce replica u

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:59

Ioana a venit in Gala cu un moment care a starnit controverse in randul juratilor si al concurentelor, prima fiind Cristina Mihaela care a sesizat ca rivala ei a avut un gest destuld e brutal fata de domnul care se presupune ca i-ar fi devenit sot.

Dupa Iulia Albu care i-a spus Ioanei ca prestatia ei este una dezamagitoare, Maurice Munteanu, prin comentariile la adresa momentul ei, i-a atras atentia ca are o fixatie asupra mariajului din interes, fiind a doua oara cand concurenta prezinta un astfel de subiect." Reitereaza pentru a doua oara topica mariajului din interes si stau sa ma intreb daca ce spuneau strabunii nostri, "in vino veritas" care este realitatea?! As vrea sa explici de ce pentru a doua oara ai ales aceasta tematica? Momentul a fost unul plat, fals, artificial."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: