Alina a executat o figura de dans surprinzatoare care l-a impresionat pe Catalin Botezatu! Intreg momentul ei a facut senzatie printre jurati

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:01

Alina a dezvaluit ca daca nu ar fi fost maritata, ar fi ales sa faca acest lucru in Las Vegas si a si precizat motivul surprinzator pentru care ar fi vrut sa faca acest pas acolo.

Alina a impresionat juratii prin miscarile ei efervescente de dans cat si tema pe care a ales-o. Atat Iulia Albu, Maurice Munteanu cat si Raluca Badulescu au fost fascinati de mobilitatea concurentei si au apreciat in egala masura si tinuta. Razvan Ciobanu chiar a precizat ca multe femei aleg o astfel de rochie de mireasa pentru ziua nuntii, netinand cont de tinuta traditionala, alba in care majoritatea aleg sa faca acest pas.

Catalin Botezatu a fost si el impresionat de miscarile blondei si chiar i-a spus acest lucru, oferindu-i o nota foarte mare. "A fost un moment foarte frums, coregrafia extraodinara, nu imi displace nici rochia chiar daca este nude, per total, felicitari!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: