Una din cele mai frumoase declaratii care i-au fost facute Cristinei Mihaela! Uite cine o sustine neconditionat pe concurenta de la "Bravo, ai stil!" in afara de iubit si familie

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:01

Cristina Mihaela a vorbit la un moment dat in emsiunea "Bravo, ai stil!" despre o prietena care ii este aproape de cativa ani buni, aceea fiind nimeni alta decat Laura Chiriac, o fosta prezentatoare TV, actualmente implicata in politica.

Vedeta a scris pe blogul ei cateva cuvinte frumoase la adresa Cristinei Mihaela pe care o considera o persoana apropiata, adorandu-i povestile pe care le spune despre bunica ei. Recent, concurenta de la "Bravo, ai stil!" a vorbit in culisele show-ului despre "mamaie", persoana care a crescut-o si despre care are numai cuvinte de lauda.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Uite ce a scris Laura Chiriac despre prietena ei! Sunt cateva randuri extrem de emotionante.  "Pentru anii in care si-a gasit timp sa ma suporte si sa-mi spuna parerea despre toate pozele cu rochii pe care i le-am trimis pe whatsapp, Cristina Mihaela, concurenta la “Bravo ai stil”, merita atat trofeul emisiunii cat si diploma “Bravo, chiar ai rabdare!”. Rebeliunea afisata in concurs e nimic pe langa scatoalcele administrate pentru hainele mele gri si depasite.

Cand ma critica mai rau, o intreb ce mai face bunica-sa. Povestile despre “mamaie” ma fac sa rad cu lacrimi. Astept ziua in care se va apuca de scris. Hai, Dorobantu, castiga concursul ca mi-e dor sa radem. Avem timp si pentru stil…."

 

Taguri: