Cum isi alinta Cristina Mihaela iubitul! Concurenta de la "Bravo, ai stil!" a fost mereu acuzata ca e materialista, insa stie sa se bucure de lucrurile simple alaturi de persoana iubita

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:02

Mereu controversata si aflata intr-un conflict continuu si deschis cu Andreea, marea ei rivala, Cristina Mihaela este in viata de zi cu zi o persoana ca oricare alta care isi traieste viata din plin.

Concurenta de la "Bravo, ai stil!" este o persoana destul de discreta in afara camerelor de luat vederi si prefera sa isi traiasca iubirea alaturi de Mihai, cel care ii este alaturi de trei ani de zile si care o sustine in ceea ce face, fara a face prea multe declaratii la adresa lui chiar daca in show lasa impresia ca abia asteapta sa se marite, iar el nu o cere.

Cand au sarbatorit doi ani de relatie, concurenta s-a fotografiat alaturi de iubit si i-a scris cateva cuvinte definitorii care ilustreaza iubirea ce i-o poarta: "my king", "my love!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: