Tinuta aproape perfecta a Larisei a relansat discutia despre stilistii care le-ar ajuta pe concurente! "N-as fi singura care ar avea stilist!" Ce remarca a facut Razvan Ciobanu la auzul declaratiei

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:02

Raluca Badulescu este cea care a ridicat aceasta problema, pentru ca a considerat ca tinuta Larisei este greu de compus fara un ajutor avizat.

"Simt nevoia sa te felicit, pentru ca e o tinuta completamente atipica, nu  m-as fi asteptat neaparat tu. Imi place la nebunie tinuta ta de astazi! Esti ca un personaj dintr-un roman de Agatha Cristie", a laudat-o Maurice Munteanu.

"Este o tinuta surprinzatoare. M-ai luat pe neasteptate! Sunt aproape sigura ca ai stilist, pentru ca este o tinuta greu de compus", a spus Raluca iar afirmatia ei a nascut o adevarata dezbatere pe aceasta tema.

"Cam cat de ieftini sa fie?", s-a intrebat, ironic, Razvan Ciobanu, dupa ce juratii au ajuns la concluzia ca mai multe fete au apelat la serviciile unor profesionisti.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Iata momentul in care Larisa a primit laudele juratilor:

 

Taguri: