Cristina Mihaela a aratat camera ei atunci cand isi pregateste tinutele pentru "Bravo, ai stil!" Concurenta a recunoscut ca e un haos total in casa de cand a venit in emisiune. Dressingul ei e impresionant, la fel si colectia de pantofi

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:02

Cristina Mihaela, una din concurentele de la "Bravo, ai stil!" care a facut progrese imense in concurs dupa spusele juratilor si-a fotografiat camera intr-o zi in care isi pregateste tinutele.

Cristina Mihaela a recunoscut chiar si in culisele show-ului ca locuinta in care sta cu iubitul a devenit un haos de cand e concurenta la Bravo, ai stil!" Ba mai mult, nici iubitul nu mai suporta aceasta situatie in care concurenta nu isi mai face timp decat pentru a-si cumpara haine, a merge la croitoreasa, a proba si a se gandi non-stop cu ce sa se imbrace, lucruri care au devenit epuizante chiar si pentru ea, recunoscand ca ajunge foarte tarziu acasa sau stand ore intregi pana dimineata gandindu-se la mixurile de haine.

Ea a si demonstrat acest lucru cu o poza din camera unde era imprastiate zeci de haine, pantofi si genti, intr-un haos din care concurenta trebuia sa isi aleaga ceva.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: