Teo Trandafir da de pamant cu Ioana: "Tu vii si te asezi pe un jilt, frunzaresti trei foi, pana si eu as fi facut mai bine. Teo s-a ridicat de pe scaun si a venit la ea. Silvia, interventie halucinanta: "A stat sa se gandeasca, nu pot sa cred, iesi afara

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:03

Teo Trandafir a ramas siderata de momentul Ioanei si nu a mai rabdat, s-a ridicat de pe scaun si a venit la ea pentru a-i pune o intrebare foarte simpla.

Teo nu a fost deloc impresionata de momentul Ioanei, ba mai mult, i-a spus ca a frunzarit o carte de pe un jilt, fara sa starneasca emotiile la care ea ar fi sperat. Prezentatoarea TV nu a mai rabdat, s-a ridicat de pe scaun si a mers la ea pentru a-i demonstra ce inseamna a avea stil si a intrebat-o care dintre ele doua are mai multa clasa.

Ioana a stat ceva timp pe ganduri, moment in care Silvia nu s-a putut abtine si i-a spus Ioanei sa iasa afara. Mai departe, Teo i-a aratat cam cum ar fi trebuit sa arate momentul Ioanei, incepand chiar cu statul in jilt.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: