Bomba! Cu cine se iubeste fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!", Andra, cea care a fost supranumita Marilyn Monroe de catre Maurice Munteanu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:05

Andra Bianca Stoican a fost una dintre cele mai sexy si provocatoare prezente feminine din concursul "Bravo, ai stil!" si totodata febletea fashion editorului Maurice Munteanu.

Insa, tanara nu a reusit sa treaca mai departe in concurs in ciuda frumusetii angelice si a trupului de zeita, neconvingandu-i pe jurati ca are stil. Dar, pentru ea, totul a reprezentat doar o incercare, caci frumoasa blonda are o cariera de fotomodel in spate si castiga foarte bine din reclame la diverse produse, ba mai mult are si o clinica de infrumusetare in orasul din care provine, Ploiesti.

In plus, Andra a pus mana pe un tanar suficient de bogat care sa ii satisfaca toate capriciile, el aparand in Top 300 "Cei mai bogati romani". Tanarul se numeste Alexandru Anghel si este fiu de politician, tatal sau fiind fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: