Cine este omul din spatele Silviei care ii realizeaza concurentei toate machiajele complexe pentru fiecare tinuta si poveste prezentate in concursul "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:05

Silvia a venit in fata juratilor de fiecare data cu un concept nou in ce priveste si machiajul nu doar in legatura cu tinutele pe care le prezinta.

Cea care se ocupa de make-up-ul Silviei se numeste Iulia Flamand. Cele doua colaboreaza foarte bine si se sfatuiesc atunci cand concurenta trebuie sa isi puna in evidenta tinuta pentru ca si machiajul este la fel de important ca si hainele pentru un look impecabil.

Iulia este nu make-up artist extrem de talentat, lucrand cu numeroase vedete si personalitati din televiziune, iar Silvia impreuna cu Myrko Tatii colaboreaza pentru diferite proiecte cu Iulia care stie sa scoata in evidenta trasaturile speciale ale fiecarui personaj in parte.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: